Despre Vikos Impex Utilaje

Tehnologie Superioara

Firma Vikos Impex Utilaje este dealer exclusiv in Romania a companiei KREDMASH din Ucraina, companie producatoare de statii de asfalt si a companiei STIM & KONTUR din Belarus, producatoare de masini de marcaj rutier si utilaje constructii drumuri. Vikos Impex Utilaje se ocupa si cu comercializarea pieselor de schimb pentru statii de asfalt, oferind asfel o gama larga de solutii pentru proiectele dumneavoastra. O alta ramura a activitatii noastre o reprezinta comercializarea pieselor de schimb pentru utilaje fabricate in Rusia sau Ucraina. Asteptam sa ne contactati.

VIKOS IMPEX UTILAJE a fost creata cu scopul de a oferi solutii pentru lucrarile de aplicare a marcajului rutier. Dupa un timp indelungat petrecut in cercetare, dezvoltare si expertiza, am reusit sa cream o linie de produse ce contine echipamentele, materialele si masinile potrivite pentru a obtine rezultatele dorite in domeniul marcajelor rutiere. Toate tehnologiile folosite de catre noi sunt testate the echipe de cercetare si dezvoltare, folosindu-se mereu cele mai noi echipamente stiintifice de masurare si testare.

Pachet complet de servicii

  • Masini de marcaj rutier, echipamente si materiale
  • Masini pentru amenajarea si construirea drumurilor si mentenant
  • Statii pentru producerea asfaltului si a betonului
  • Activitati de constructie
  • Servicii de transport

Viziune

Relatiile internationale stabilite cu furnizorii nostri si comunicarea continua cu cei mai buni specialisti in domeniu contribuie la stabilirea VIKOS IMPEX UTILAJE ca unul din liderii pietei de marcaje rutiere si producere de asfalt din Romania si nu numai. O asemenea comunicare contribuie si la asigurarea celor mai bune solutii tehnice pentru partenerii si clientii nostri. Viziunea noastra se axeaza pe livrarea celor mai bune produse si servicii clientilor nostri. Cu o experienta dovedita in domeniu si produse aduse la cele mai inalte standarde, suntem pregatiti sa livram calitate si siguranta in toate proiectele noastre.

Servicii

Inginerii nostri pot proiecta orice optiuni aditionale in concordanta cu cele mai diverse nevoi ale clientilor nostri. Mai mult decat atat, oferim si service si indrumare tehnica de cea mai inalta calitate dupa producerea si instalarea masinilor sau utilajelor. Departamentul nostru de transport ofera servicii de transport modelate dupa cerintele clientilor, facilitand astfel aducerea utilajelor in locul dorit.

Produsele noastre
Masina Marcaj Rutier Kontur 650 HPE
Statie de Asfalt KDM 208
Statie de Asfalt KDM 209
Masina Marcaj Rutier Kontur 700 TP
Masina Marcaj Rutier Kontur 100 Airport
Masina Marcaj Rutier Kontur 1500