Masina Marcaj Rutier Kontur 300

Kontur 300

KONTUR 300 este destinat marcajului rutier pentru drumuri nationale si autostrazi, prin metoda "airless", folosind vopsea cu uscare rapida si microbile reflectorizante.

Eficienta utilajului:

Folosind vopsea sub inalta presiune la aplicarea liniilor de marcaj, permite operatorului sa lucreze cu vopsea cu vascozitate ridicata si cu un procent ridicat de componenta non-volatila. Datorita acestor caracteristici, vopseaua se usuca rapid si nu se imprastie.

Senzorul optic simplifica procesul de revizuire a marcajelor deja existente prin depistarea inceputului fiecarei linii care se repeta. Sistemul de marcare automata si semi-atomata de mare precizie, ajustat de calculator, permite controlul intregului proces de lucru. Cu un sistem de inregistrare special instalat, este posibila monitorizarea de la distanta a volumului si locatiei de lucru dar si colectarea si transmiterea de date statistice.

FUNCTIONALITATE:

Sistemul de propulsie hidraulic dar si folosirea de pompe hidraulice si motoare hidraulice asigura miscarea continua a ultilajului. Motorul compact diesel ""KUBOTA"" cu consum mic de combustibil reduce costurile operationale. Un ac indicator ce se poate misca atat in sus cat si in jos si poate fi controlat din cabina, permite aplicarea de linii de margine foarte aproape de utilaj.

CONFORT:

Dimensiunea relativ mica a utilajului permite folosirea acestuia in zone urbane, fara a disturba mersul normal al traficului. Sistemul de directie hidraulica asigura o manevrabilitate mare si permite aplicarea marcajului in parcari, drumuri inguste, dar si curbe stranse.

CALITATE:

Folosirea vopselei sub presiuni mari permite materialului sa patrunda adanc in porii suprafetei drumului, eliminand praful fin de pe suprafata acestuia. Indicatorii de pe sistemul hidraulic de filtrare monitorizeaza rata de contaminare pentru a stabili factorii optimi de intretinere a masinii. "Kontur 300" este certificat CE.

INTRETINERE:

Pentru a facilita intretinerea periodica, cu ajutorul unor panouri detasabile, se poate ajunge cu usurinta la orice componenta a utilajului.

FIABILITATE:

Utilajul contine componente de la firme renumite ca: Graco, Danfoss, Festo si Fini. Acest aspect asigura o calitate inalta dar si o durata de viata prelungita.Tehnologiile avansate si standardele exceptionale de productie ii asigura utilajului fiabilitatea si calitatea.

INFORMATII ADITIONALE:

Platforma din spate a utilajului este echipata cu un spatiu de depozitare a conurilor pentru drum si un spatiu pentru operatorul ce va instala conurile. Masina are capacitatea de a stoca pana la 5 pistoale de vopsea aditionale dar si de a incorpora un scaun pentru operatorul de conuri in spatele platformei. O incarcatura de material de marcaj rutier este suficienta pentru a aplica cu marcaj o suprafata de 600 mp.Transportul masinii poate fi facut cu o remorca cu capacitate minima de 1,5 tone.

Specificatii Tehnice Complete
Masina Marcaj Rutier Kontur 300
Masina Marcaj Rutier Kontur 300
Masina Marcaj Rutier Kontur 300
Masina Marcaj Rutier Kontur 300
Masina Marcaj Rutier Kontur 300