Masina Marcaj Rutier Kontur 600

Kontur 600

KONTUR 600 este destinat marcajului rutier pentru autostrazi, prin metoda "airless", folosind vopsea cu uscare rapida si microbile reflectorizante.

Eficienta utilajului:

Folosind email sub presiuni mari in timpul aplicarii marcajului permite lucru cu vopsele cu vascozitate ridicata si vopsele cu un procent mare de componenta non-volatila. Datorita acestor caracteristici, vopseaua se usuca rapid si nu se imprastie. Folosirea sistemului hidraulic asigura ajustarea facila a vitezei de lucru si de deplasare cu un nivel ridicat de stabilitate. Utilizarea sasiului pivotant permite evitarea trecerii utilajului peste liniile proaspat marcate in timpul miscarii, conferind si o mai buna manevrabilitate.

Senzorul optic simplifica procesul de revizuire a marcajelor deja existente prin depistarea inceputului fiecarei linii care se repeta. Sistemul de marcare automata si semi-atomata de mare precizie, ajustat de calculator, permite controlul intregului proces de lucru. Cu un sistem de inregistrare special instalat, este posibila monitorizarea de la distanta a volumului si locatiei de lucru dar si colectarea si transmiterea de date statistice.

FUNCTIONALITATE:

Metoda de aplicare ""fara aer"" a marcajului permite obtinerea de margini perfect drepte. Punctele de umplere extinse ale rezervoarelor de vopsea faciliteaza incarcarea acestora. Exista de asemenea si dispozitive de indepartare a electricitatii statice de la pistoalele manuale de vopsea. La reaplicarea marcajului peste unul deja existent, este posibila folosirea detectorului de inceput/sfarsit linie. Instrumentele de iluminare fac posibila functionarea utilajului si noaptea.

CONFORT:

Dimensiunea relativ mica a utilajului permite folosirea acestuia in zone urbane, fara a disturba mersul normal al traficului. Sistemul de directie hidraulica asigura o manevrabilitate mare si permite aplicarea marcajului in parcari, drumuri inguste, dar si curbe stranse.

CALITATE:

Folosind vopsea la presiuni mari in timpul aplicarii marcajului permite materialului sa patrunda adanc in porii suprafetei drumului, eliminand totodata praful fin de pe suprafata acestuia. ""Kontur 600"" este certificat CE.

FIABILITATE:

Utilajul contine componente de la firme renumite in domeniu ca Graco, Danfoss, Festo si Fini, ce ii asigura o durata lunga de viata dar si o calitate superioara.

INFORMATII ADITIONALE:

Exista posibilitatea instalarii unui pistol de vopsea aditional si a unui scaun pe platforma din spate pentru personalul responsabil de pozitionarea conurilor pentru drum. O singura incarcatura de material este suficienta pentru aplicarea a 1200 mp de marcaj. Pentru a transporta masina este necesara o remorca cu o capacitate de nu mai mult de 3 tone.

Specificatii Tehnice Complete
Video
Masina Marcaj Rutier Kontur 600
Masina Marcaj Rutier Kontur 600
Masina Marcaj Rutier Kontur 600