Masina Marcaj Rutier Kontur 650 HPE

Kontur 650 HPE

KONTUR 650HPE este destinat aplicarii marcajului rutier orizontal in zone urbane, dar si pe autostrazi, folosind plastic la rece monocomponent si microbile reflectorizante.

Specificatii tehnice:

Masina de marcaj rutier este echipata cu doua aplicatoare de vopsea care se detaseaza rapid si permit aplicarea de marcaj cu linie simpla sau dubla. Fiecare tip de linie corespunde unui anumit aplicator. Acest utilaj poate marca urmatoarele tipuri de linii:

  • continua
  • discontinua
  • cu puncte

Panoul de control al masinii monitorizeaza mereu funtionarea masinii in modurile manual, automatic sau semi-automatic. De asemenea, panoul masoara, indica si salveaza (fara a putea sa fie schimbati manual) urmatorii parametri:

  • timpul si data unei anumite etape din proiectul de marcare
  • distanta parcursa de utilaj de la inceputul sesiunii de marcare
  • tipul de marcaj
  • aria totala marcata in mp
  • viteza medie in km/h

FUNCTIONALITATE:

Amestecarea plasticului rece cu intaritorul se face cu ajutorul unui mixer dinamic si are loc chiar inaintea aplicarii marcajului pe suprafata drumului. Dozarea componentelor este facuta in mod automatic. Introducerea plasticului rece si a intaritorului in mixer se face cu ajutorul unei pompe reglabile. Microbilele reflectorizante se aplica cu ajutorul unor pistoale automatice pentru microbile echipate cu difuzoare  ajustabile, direct in timpul procesului de aplicare a marcajului.

CONFORT:

Blocul de marcare cu aplicatorul si pistolul pentru microbile sunt instalate pe partea dreapta a masinii. Timpul necesar reinstalarii intregului echipament pe partea stanga este de 30 minute, daca aceasta operatiune este efectuata de o echipa de 2 persoane.

Curatarea mixerelor si aplicatorilor este facuta direct de la panoul de control al operatorului si necesita o atentie minima din partea personalului.

CALITATE:

Informatia salvata pe memoria non-volatila poate fi vazuta in conditii de lucru, pe drum, dar poate fi si transferata pe un computer personal, cu procesare in tabele Excel. Pentru comoditatea operarii, panoul are o optiune de a conecta comutatoare externe (joystick, buton de start manual, pedala), fapt ce ii confera operatorului abilitatea de a controla utilajul fara a folosi panoul.

FIABILITATE:

Parti si unitati din utilaj sunt produse de firme renumite ca Danfoss, Festo sau Fini, ceea ce ii garanteaza standardele calitative dar si un timp de viata indelungata.

INFORMATII ADITIONALE:

Transportul utilajului catre locul de marcare se face cu ajutorul unei remorci joase cu o capacitate de nu mai mult de 3,5 tone. Utilajul este proiectat pentru drumurile din Europa, Siberia si Asia Centrala si detine certificat CE.

Specificatii Tehnice Complete
Masina Marcaj Rutier Kontur 650 HPE
Masina Marcaj Rutier Kontur 650 HPE