Nivelator Sapa Stim 3000

Stim 3000

Nivelatorul de Sapa Stim 3000 este destinat imprastierii si nivelarii betonului in timpul constructiei de etaje si platforme, in mod automat folosind tehnologie laser.

Caracteristici tehnice

Sapa cu laser este un șasiu autopropulsat, cu o unitate de montare din beton situata in fața. Unitatea de montare constă dintr-un șnec care indeparteaza excesul de beton si o sină de sapă care alunecă și netezeste betonul.

Functionalitate

Netezirea betonului se face in timp ce sapa cu laser se deplaseaza in spate. Inainte de introducerea betonului, nivelatorul este amplasat intr-o pozitie orizontala iar grosimea dorita a betonului este setata. Pozitia nivelatorului este introdusa in memoria panoului de control. Daca nivelatorul deviaza de la pozitia sa initiala in timpul operarii, laserul trimite un semnal catre sistemul hidraulic pentru a corecta pozitia acestuia.

Confort

Pozitia nivelatorului este mentinuta in mod automat cu ajutorul laserului si a sistemului hidraulic. Functiile operatorului sunt reduse astfel doar la controlul miscarii sapei. Ridicarea si coborarea nivelatorului este facuta cu ajutorul unor cilindri hidraulici.

Video
Nivelator Sapa Stim 3000
Nivelator Sapa Stim 3000
Nivelator Sapa Stim 3000
Nivelator Sapa Stim 3000