Topitor (cuptor) Incalzire Vopsea Termoplastica

Preheater 5000

Cuptorul de Incalzire Vopsea Termoplastica - "Preheater 5000" este destinat topirii termoplasticului pentru marcaj rutier orizontal; acesta este folosit in timpul marcarii manuale.

Caracteristici tehnice:

Folosirea unei paturi de ulei si a agitatorilor asigura o incalzire egala a materialului in intregul sau volum. Scala de mentinere a temperaturii este intre 60 – 250 grade C, ceea ce permite folosirea echipamentului pentru incalzirea bitumului si rezinelor.

Functionalitate

Tot echipamentul functioneaza „off-line” la o tensiune de 12V. Nu este nevoie de o sursa de alimentare electrica.

Confort

Topirea termoplasticului si mentinerea temperaturii se fac in mod automat. Echipamentul consta intr-un rezervor termo echipat cu un sistem de incalzire, mixare si mentinere a temperaturii, un tren electric si un sistem de automatizare.

Calitate

Folosirea otelului inoxidabil in cele mai importante locuri prelungeste semnificativ durata de viata a echipamentului. Sistemul de automatizare are un mod de protectie impotriva supraincalzirii uleiului.

Fiabilitate

Arzatorul cu combustibil lichid BECKETT ADC 12B este folosit pe echipament, cu o duza de 1 GPM (produsa in S.U.A.), cu o putere de 40 kWh, ceea ce asigura o viata lunga a echipamentului la cele mai inalte standarde."

Specificatii Tehnice Complete
Topitor (cuptor) Incalzire Vopsea Termoplastica