Utilaj de Fabricare Asfalt Rece Delta 50

Delta 50

Utilajul de fabricare a asfaltului rece „Delta 50” produce mixturi mineralo-bituminoase reci amestecand materiale inerte de diverse tipuri si marimi in proportii diferite alaturi de bitum emulsionat.

Utilajul de fabricare a asfaltului rece „Delta 50” produce mixturi mineralo-bituminoase reci amestecand materiale inerte de diverse tipuri si marimi in proportii diferite alaturi de bitum emulsionat. Astfel de materiale inerte pot fi nisip, pietris, piatra, zgura si suprafete de asfalt folosite cu diferite lichide si aditivi uscati.

Materialele sunt introduse in cosul unitatii utilizand un incarcator pe roti sau o banda transportatoare. Cosul este echipat cu site speciale, permitand astfel doar unei fractiuni de material sa intre in cos, pe rand. Mixtura este mai apoi descarcata pe banda transportatoare. Utilajul functioneaza intr-un mod de productie continuu. „Delta 50” este o unitate de tip mobil care poate fi mutată cu orice mijloc de transport care are o capacitate suficientă de tragere.

Caracteristici tehnice:

  1. Productie: 85-100 tone/ora
  2. Viteza de transport: 25 km/h
  3. Pozitie de transport: 7x2.5x3
  4. Pozitie de lucru: 7x2.5x3.4
  5. Greutate: 5.8 tone

Utilajul contine:

  1. Motor diesel „Perkins” – 44.7 Kw
  2. Rezervor combustibil – 150 L
  3. Statie de pompare bitum emulsionat – 100 L/min
  4. Volum rezervor (cos) mixtura – 4 metri cubi"
Specificatii Tehnice Complete
Video
Utilaj de Fabricare Asfalt Rece Delta 50
Utilaj de Fabricare Asfalt Rece Delta 50