Echipament Copiere Marcaj Rutier - LIS

Echipament pentru copierea marcajului rutier

Echipamentul LIS este destinat copierii si reinnoirii marcajelor rutiere.

Specificatii tehnice:

Utilajul poate fi folosit pentru marcare automata sau manuala. "LIS" este folosit pentru remarcarea centrului dar si marginilor liniilor de marcaj rutier (tipurile: 1.1, 1.2.1, 1.2.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 1.10 si 1.11 conform standardelor STB 1231-2000 si GOST R 51256-99) in mod continuu, cu orice secventa a liniilor precizata mai sus.

FUNCTIONALITATE:

Utilajul nu reactioneaza la resturile de marcaj sau orice alte urme albe cu o lungime mai mica de 50 de cm, depuse dedesubtul marcajului principal. Utilajul nu intrerupe marcarea pe intervale de lungime mai mici de 30 de cm unde marcajul este deteriorat grav sau complet absent.

COMFORT:

Utilajul performeaza in mod optim atat ziua cat si noaptea. Masina este echipata cu 3 camere video. Semnalele camerei sunt transmise catre doua monitoare LCD. Pe un alt monitor, cu ajutorul unei camere, operatorul poate controla lucrul pistoalelor de vopsea si incarcaturii de marcare. La trecerea la o camera din spate, acest monitor permite controlarea pozitiei remorcii in timpul transportului. Al doilea monitor permite vizualizarea drumului din fata utilajului, pana la 4 metri departare de masina de marcaj rutier.

CALITATE:

Utilajul "LIS" este instalat pe o platforma MZSA 817730 si lucreaza in completare cu o masina de marcaj rutier ca "Shmelok 11" sau oricare alta de acelasi tip.

Specificatii Tehnice Complete
Video
Echipament Copiere Marcaj Rutier - LIS
Echipament Copiere Marcaj Rutier - LIS