Masina Marcaj Rutier Kontur 100 Airport

Kontur 100 Airport

KONTUR 100 AIRPORT este destinat aplicarii de marcaj rutier cu metoda "airless" in aeroporturi, folosind vopsea cu uscare rapida si microbile reflectorizante.

Eficienta utilajului:

Folosirea vopselei sub presiuni foarte mari la aplicarea liniilor de marcaj rutier permite lucrul cu vopsele cu vascozitate ridicata si procent ridicat de continut non-volatil. Datorita acestor caracteristici, vopseaua se usuca rapid si se imprastie in mod egal. O pedala si un comutator pentru modul de marcare asigura pornirea in timp util si functionarea optima a pistoalelor de vopsea, corespunzatoare liniilor si calitatii marcajului setate anterior.

FUNCTIONALITATE:

Metoda ""fara aer"" pentru aplicarea marcajului permite obtinerea de margini perfect drepte la aplicarea liniilor. Folosind supapa ce distribuie proportional dar si sistemul de control electronic in reglarea puterii aplicarii marcajului asigura reglarea usoara a vitezei de lucru si de miscare in timpul aplicarii marcajului.

CONFORT:

Dimensiunea relativ mica a utilajului permite folosirea acestuia in zone urbane, fara a disturba mersul normal al traficului. Sistemul de directie hidraulica asigura o manevrabilitate mare si permite aplicarea marcajului in parcari, drumuri inguste, dar si curbe stranse.

CALITATE:

Pistolul de vopsea manual dotat cu un sistem de indepartare a electricitatii statice permite aplicarea marcajului conform sablonului si de la 10 metri departare de utilaj.

FIABILITATE:

Utilajul contine componente de la companii renumite in domeniu ca: Graco, Danfoss, Festo sau Fini, lucru ce garanteaza calitate dar si o durata mai lunga de functionare.

INFORMATII ADITIONALE:

O incarcatura de material de marcaj rutier este destula pentru a aplica marcaj pe o suprafata de 200 mp. Pentru a transporta acest utilaj, este nevoie de o remorca cu capacitate de doar o tona.

Specificatii Tehnice Complete
Masina Marcaj Rutier Kontur 100 Airport
Masina Marcaj Rutier Kontur 100 Airport
Masina Marcaj Rutier Kontur 100 Airport