Masina Marcaj Rutier Kontur 600 HP Spray

Kontur 600 HP Spray

KONTUR 600 HP SPRAY este destinat marcajului rutier orizontal prin metoda "airless" pentru zone urbane, dar si autostrazi, folosind plastic la rece, vopsele de trafic si microbile reflectorizante.

EFICIENTA:

Folosirea sistemului de condus hidraulic in configuratia masinii permite ajustarea facila a vitezei de lucru si de mers, conferind astfel un grad de stabilitate mare. Utilizarea arborelui pivotant permite evitarea trecerii utilajului peste liniile proaspat aplicate in timpul miscarii si ofera in acelasi timp un grad mare de manevrabilitate.

FUNCTIONALITATE:

Kontur 600 HP Spray este proiectat in scopul utilizarii de vopsea (plastic rece) bicomponenta pentru marcaje orizontale cu un consum mediu de 0.9 pana la 2 kg/mp (viteza 3-6 km/h). Utilajul poate fi adaptat pentru a folosi 2 vopsele cu culori diferite.

CONFORT:

Dimensiunea relativ mica a masinii permite utilizarea acesteia pentru marcare in interiorul orasului, fara a disturba ritmul traficului.

CALITATE:

Folosirea presiunii mari la aplicarea marcajului permite vopselei sa patrunda adanc in porii suprafetei, imprastiind praful fin de pe suprafata drumului, pentru o mai buna aplicare a vopselei. KONTUR 600HP este certificat dupa toate standardele de siguranta CE.

FIABILITATE:

Utilajul contine componente de la firme renumite in domeniu ca: Graco, Danfoss, Festo sau Fini, care ii asigura calitatea dar si o durata de viata mai mare.

Specificatii Tehnice Complete
Masina Marcaj Rutier Kontur 600 HP Spray
Masina Marcaj Rutier Kontur 600 HP Spray
Masina Marcaj Rutier Kontur 600 HP Spray