Masina Marcaj Rutier Kontur 700 HPK

Kontur 700 HPK

KONTUR 700HPK este destinat marcajului rutier orizontal pentru zone urbane, dar si autostrazi, folosind plastic la rece si vopsea cu uscare rapida, microbile reflectorizante si agenti anti-alunecare.

SPECIFICATII TEHNICE:

Acest utilaj poate fi folosit in climat moderat cu temperaturi de 5-30 de grade Celsius si la o umiditate relativa a aerului care nu depaseste 85%. In ambele cazuri (plastic rece sau aplicare de vopsea) se pot aplica si microbile. Curatarea mixerelor si altor componente poate fi facuta in timpul aplicarii plasticului cu ajutorul unui panou de comanda si necesita o atentie minima din partea staff-ului, un consum minim de solvent. Se pot folosi si resturi de solvent ramase.

FUNCTIONALITATE:

Pentru a usura pre-tratamentul preliminar al drumului inainte de aplicarea efectiva a marcajului, a fost instalata o matura pentru curatarea mecanica a drumului. Utilajul este condus in mod hidraulic, fapt ce permite ajustarea fina a echipamentului de transport si de lucru cu un grad mare de stabilitate. Existenta unui mod de croaziera in sistem permite aplicarea marcajului la o viteza constanta.

CONFORT:

Este necesara o scurta perioada de timp pentru reajustarea utilajului pentru aplicare cu un material diferit. Masina este echipata cu un sistem de directie hidraulic aditional pentru a usura manevrarea in conditii de oras, de trafic, ceea ce confera un control mai bun asupra masinii.

CALITATE:

Utilajul este echipat cu un motor diesel eficient 1.9 TDI VOLKSWAGEN cu o putere de 63 kWh. Existenta unei retele de service eficienta si vasta din partea VOLKSWAGEN permite mentenanta permanenta a motorului si reparatii usor de facut in caz de nevoie.

FIABILITATE:

Utilajul contine componente produse de Graco, Danfoss, Festo si Dari, ceea ce ii garanteaza fiabilitatea si o durata de viata cat mai mare.

Specificatii Tehnice Complete
Masina Marcaj Rutier Kontur 700 HPK